Talli

Talli muodostuu kolmesta eri rakennuksesta. 

Yhteensä tallissa on 18 karsinaa, sekä syksyn aikana kaavailussa pieni pihatto.

Täysihoito sisältää heinän, kuivikkeen ja täyden hoidon. Ala-tallin 4 karsinaan (12m2) tulee kesän aikana Heinätin (heinäautomaatit) karsinoihin, joiden avulla heinän ruokintakertojen määrä saadaan kasvamaan meillä vuorokaudessa, jopa 7 kertaan. 

Ylätallissa (päärakennus) on 10 karsinaa. 9m2

Ulkokarsinoita on 4 kpl

Täysihoitoasiakas saa oikeuden myös robottikameran käyttöön ratsain, veloituksetta.

Täysihoitoon kuuluu automaattisesti maksutta tallin arkikäyttäytymisen tarkistus ja tarvittaessa hevosta ja omistajaa opastetaan, mikäli jotain ongelmia ilmenee. Tämä ei kuitenkaan tarkoita, että meillä "väkisin koulutetaan" ketään. ;) Turvataan vain henkilökunnan ja hevosten arki. 

Kuivikkeena on puru. 

Tallilla on myynnissä St.Hippolyt-väkirehut. Tallin asiakkaana saat rehuista -10% alennuksen. Rehut toimitetaan asiakkaalle talliin. Tallivuokra on edullisempi, koska väkirehujen valinta jää asiakkaalle, eikä näin ollen ole väkirehun "pakkomyyntiä" vaikkapa valmiiksi tanakalle suomenhevoselle. 

Heinää saa syödä jokainen hevonen tarpeensa mukaan. Meillä ei lasketa heinämääriä. Heinällä ei kuitenkaan kuiviteta karsinoita, eikä tarhaa. ;)

Stable Parkissa on maneesi, johon mahtuu pitkä koulurata, sekä hieman suurempi valaistu ulko kenttä. Tallialuetta ympäröi yli 3km pitkä rata, jossa voi ajella vaikkapa kärryillä tai maastoilla turvallisesti. Robottikamera on pääsääntöisesti maneesissa, mutta hyvillä keleillä sen saa siirtää toki kentälle.

Stable Parkissa voi valmentautua. Mia Jurvala valmentaa este- ja kouluratsukoita. Päälähtökohtana on ihmisen istunta ja hevosen oikeaoppinen liike. Tallilla saa käydä myös muita valmentajia, mutta lasku tilankäytöstä lankeaa valmentajalle. Tallin järjestämät valmennukset ovat asuville asiakkaille aluemaksuvapaita.

Vakituista tuntitoimintaa ei ole, mutta talli pyrkii olemaan aktiviinen tapahtumien järjestäjä ja silloin alueet toki ovat poissa käytöstä. Ulkopuoliset järjestäjät ovat tervetulleita järjestämään tapahtumia myös Stable Parkkiin.